Distintius del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà

El MAC Ullastret rep el distintiu del Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà

Avui, dimecres 30 de setembre, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà. L’acte ha tingut lloc a les 11h al pati de la Casa de Cultura Ca la Pruna de Pals. En l’entrega dels reconeixements hi ha estat present l’alcalde de Pals, Carles Pi; el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro i el vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà,  Xavier Dilmé.

En l'acte s’han premiat empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu i s’ha presentat una nova publicació: Turisme per a tothom al Baix Empordà, una publicació que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que han participat en el Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà i que han superat la visita de validació de l’accessibilitat de la seva empresa o servei turístic per una empresa especialitzada en accessibilitat turística. La publicació aglutina 25 propostes diverses de turisme inclusiu: 1 càmping, 4 hotels, 7 museus i centres d’interès, 7 oficines de turisme, 3 platges, 2 itineraris per centres històrics i 1 ruta en bicicleta.

Un cop presentada la publicació, s’ha fet entrega d’un diploma de reconeixement a cada empresa i/o servei turístic i un adhesiu referent al tipus de discapacitat al que hagin adaptat la seva oferta. Hi ha distintius que corresponen a la discapacitat visual, auditiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies. També s'ha entregat un distintiu del projecte per a distingir el segell baixempordanès.


Veure en el mapa

ADREÇA

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret

HORARIS

1 d'octubre al 31 de maig:

dt. - dg.:de 10 a 18h

Dilluns tancat

1 de juny al 30 de setembre:

dt. - dg.:de 10 a 20h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 972 17 90 58 / 664 165 399
E-MAIL: macullastret.cultura@gencat.cat
Twitter
Facebook