VISITES TEATRALITZADES

SOM CULTURA 2018: Terra d'indiketes

Dissabte 3 de novembre de 2018

Aquesta activitat s'enmarca dins el SOM CULTURA 2018, organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

A la ciutat ibèrica d'Ullastret us proposem una visita teatraltizada: Terra d'indiketes (apta per a tots els públics, adaptada per a persones amb discapacitat visual)

Segle III aC. La ciutat d’Indika, orgullosa capital dels indiketes, ha arribat al seu moment de màxima esplendor. L’estany fecund que l’envolta abasteix els seus habitants d’aliments i els connecta amb el mar. Els negocis amb la veïna Emporion són pròspers, la ciutat gaudeix d’un sistema defensiu inexpugnable i els seus temples brillen a les alçades, dominant un paisatge idíl·lic. Un seguit de curiosos personatges de l’època us guiaran a través dels seus carrers i edificis, en una visita plena de sorpreses que no us deixarà indiferents, i que finalitzarà amb un brindis davant del seu fantàstic museu! Visita familiar, apta per a tots els públics.

Amb l'assessorament i col·laboració de:

Aristia Producciones y Espectáculos S.L. 

C/Guillen de Castro 4 (Madrid)

Telf: 913678885 | info@aristia.es

Informació i reserves

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Ullastret. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 17 90 58 o bé al correu macullastret.cultura@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Ciutat ibèrica d'Ullastret
Hora 16:30:00
Durada 60 minuts
Preu 5€ (menors de 8 anys gratuït)

Reserva ara aquesta activitat