VISITA GUIADA

Setmana de la Ciència

Novembre de 2019

Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, el patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea; la figura i l’obra de Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, celebració promoguda per la Generalitat de Catalunya; i la figura del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, promoguda pel Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia, EspaiNano.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

En el marc de la 23a Setmana de la Ciència, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la seu d’Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya organitza activitats. Consulteu al web.

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC Ullastret
Hora 12:00:00
Durada 60 minuts
Preu Activitat gratuïta

Reserva ara aquesta activitat