VISITES TEATRALITZADES

Terra d'indiketes

6 de desembre de 2022

Us proposem una visita teatraltizada inclusiva: Terra d'indiketes (apta per a tots els públics, adaptada per a persones amb discapacitat visual i amb mobilitat reduïda)

Segle III aC. La ciutat d’Indika, orgullosa capital dels indiketes, ha arribat al seu moment de màxima esplendor. L’estany fecund que l’envolta abasteix els seus habitants d’aliments i els connecta amb el mar. Els negocis amb la veïna Emporion són pròspers, la ciutat gaudeix d’un sistema defensiu inexpugnable i els seus temples brillen a les alçades, dominant un paisatge idíl·lic. Un seguit de curiosos personatges de l’època us guiaran a través dels seus carrers i edificis, en una visita plena de sorpreses que no us deixarà indiferents, i que finalitzarà amb un brindis davant del seu museu! Visita familiar, apta per a tots els públics.

 

Amb l'assessorament i col·laboració de:

Aristia Producciones y Espectáculos S.L. 

C/Guillen de Castro 4 (Madrid)

Telf: 913678885 | info@aristia.es

Informació i reserves

L'ús de mascareta és recomanable en tot el recinte.

En el moment de fer la reserva, si us plau, indiqueu el nombre de places que voleu reservar i la data de la visita a la què voleu fer la reserva. La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Ullastret. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 17 90 58 o bé al correu macullastret.cultura@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Ciutat ibèrica d'Ullastret
Hora 12:00:00
Durada 60 minuts (aprox.)
Preu 5€ (menors de 8 anys gratuït)

Reserva ara aquesta activitat