18 de novembre de 2023
BOOK NOW!Del 10 al 19 de novembre se celebrarà a Catalunya la 28a Setmana de la Ciència.
Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.
Altres temes de rellevància que s’emmarquen dins l’SC23 són:
L'any 2023 coincideixen diferents fites de important rellevància: la commemoració de l’Any Joan Oró, amb motiu del centenari del naixement del bioquímic Joan Oró i Florensa; 100 anys de la visita d’Albert Einstein a Barcelona, físic, autor de la teoria de la relativitat; Cecilia Payne, astrònoma, que va demostrar que el Sol està compost de gas hidrogen i heli; 200 anys de la mort d’Edward Jenner, descobridor de la vacuna de la verola; 100 anys del descobriment de l’efecte Compton (Arthur Compton, físic, 1923); Any Internacional del Mill, a proposta de la UNESCO; Any Internacional del Mill, a proposta de la UNESCO.
La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.
En el marc de la 28a Setmana de la Ciència, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la seu d’Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya organitza les següents activitats:
Visita guiada exclusiva de la mà del responsable del MAC Ullastret i de la directora de les darreres excavacions al jaciment de l’Illa d’en Reixac (Ullastret).
Explicaran els resultats de les excavacions arqueològiques realitzades durant el darrer mes d'octubre a la porta principal d’accés a aquest important nucli d’habitat ibèric que constitueix la part baixa de la ciutat ibèrica d’Ullastret.
Data: 18 de novembre
Hora: 11:30 h
Preu: activitat gratuïta
Es recomana reserva prèvia.
Informació al telèfon: 972 17 90 58 i al correu macullastret.cultura@gencat.cat
On | Ciutat ibèrica d'Ullastret |
Hora | 11:30:00 |
Durada | 60 minuts aprox |
Preu | Activitat gratuïta |