DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Dia Internacional dels Museus

La seu d’Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), a l’igual que la majoria de museus, lluny de fer un pas endarrere i replegar la seva activitat, ha apostat per intentar fer-se més visible que mai, recordant als seus visitants i usuaris que hi som i que continuarem sent-hi quan la normalitat torni a les nostres vides.

Un any més des de l’ICOM s’insta a tots els museus a participar del Dia Internacional dels Museus (DIM), aquest any sota el lema ‘Museus per la igualtat: diversitat i inclusió’.

Aquest any per seguir celebrant el DIM el MAC Ullastret ha programat un seguit d’activitats per apropar el museu als seus usuaris, encara que sigui de forma virtual.

Dissabte 16/05 a les 17:00h a través del canal de YouTube de patrimonigencat us oferirem una visita virtual al museu monogràfic d’Ullastret. Podeu recuperar la visita en aquest enllaç.

Dilluns 18/05, coincidint amb el DIM, a la web www.macullastret.cat podreu trobar penjada la informació de la “joia del museu” que enguany us volem presentar.

Durant tota la setmana, les seus del MAC, a través de les nostres xxss us oferirem un joc virtual per tal de celebrar el DIM. El torn de la seu d'Ullastret serà el dimecres 20/05, estigueu atents!

Amb motiu del DIM (i durant les següents setmanes) també podreu gaudir, a través de la plataforma de YouTube del MAC, dels vídeos en 360 graus dels jaciments d’Ullastret o Empúries, entre d’altres. 

Per últim, però no menys important el Museu d’Arqueologia de Catalunya  presentarà  en societat l'Arqueoblog. Una nova plataforma per informar de la diversitat d'activitats que desenvolupen el museu i totes les seves seus.  Des del blog  es compartiran  històries i experiències singulars lligades al dia a dia dels jaciments i museus que el formen, les seves col·leccions i el seu personal. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Ciutat ibèrica d'Ullastret
Hora 00:00:00
Durada
Preu