Distinció SICTED 2022

El MAC Ullastret rep el distintiu de Qualitat Turística en Destí (SICTED)

Entrega diploma tècnica MAC Ullastret

El passat 30 de març, el Consell Comarcal del Baix Empordà va lliurar els distintius de qualitat turística a 64 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte va tenir lloc a les 11h al Parador d'Aiguablava, ubicat al municipi de Begur.  En l’entrega dels reconeixements hi va ser present el regidor de turisme de Begur, Eugeni Pibernat; el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro; i el vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà,  Xavier Dilmé.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2021 i han renovat la distinció un any més.

Des de l’any 2004, el MAC Ullastret disposa del certificat del Pla de Qualitat Turística en Destinació. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.

TV Costa Brava: enllaç a la notícia


Veure en el mapa

ADREÇA

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret

HORARIS

1 d'octubre al 31 de maig:

dt. - dg.:de 10 a 18h

Dilluns tancat

1 de juny al 30 de setembre:

dt. - dg.:de 10 a 20h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 972 17 90 58 / 664 165 399
E-MAIL: macullastret.cultura@gencat.cat
ARXIUS DE DESCÀRREGA
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Nota de premsa 574,675 kB
Twitter
Facebook