Accessibilitat

La seu d'Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya està treballant per desenvolupar accions de millora en l’accessibilitat universal. 

Volem que els nostres equipaments (jaciment arqueològic i museu), així com els serveis que oferim, siguin més accessibles i inclusius, garantint que totes les persones que vulguin, independentment de les seves limitacions, tinguin la possibilitat de visitar-nos en unes condicions satisfactòries.

Per desenvolupar aquestes accions, el MAC-Ullastret es beneficiarà de la feina desenvolupada per la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona, que està elaborant una guia i una eina d’autodiagnòstic que permeti conèixer el grau d’accessibilitat present en els nostres museus, per així poder planificar i realitzar accions de millora en l’accessibilitat universal de les nostres institucions. En paral·lel, el MAC-Ullastret també s’adhereix al Pla d’accessibilitat turística de la Comarca del Baix Empordà, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, que s'inscriuen l'estratègia de garantir un turisme més accessible i inclusiu a tots els turistes.  


Veure en el mapa

ADREÇA

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret

HORARIS

1 d'octubre al 31 de maig:

dt. - dg.:de 10 a 18h

Dilluns tancat

1 de juny al 30 de setembre:

dt. - dg.:de 10 a 20h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 972 17 90 58 / 664 165 399
E-MAIL: macullastret.cultura@gencat.cat
Twitter
Facebook