Materials i recursos educatius

El Museu d’Arqueologia de Catalunya posa a disposició dels mestres diversos materials didàctics tant per preparar l’activitat al jaciment com per treballar a l’aula.

La guia didàctica

Recull d’informació actualitzada per poder preparar la visita. Aquesta guia inclou documentació sobre el marc històric, l’itinerari del jaciment, la relació de textos del Museu i una relació de llibres i vídeo útils per preparar la visita.

Guions del professor

Cada taller didàctic disposa d’un guió de l’activitat adreçat al professor per conèixer els objectius, la documentació i el desenvolupament de l'activitat a dur a terme en el jaciment.

Maleta didàctica

El MAC posa a disposició del professor, en qualitat de préstec, una maleta didàctica que recull una sèrie de reproduccions d'objectes museístics, oferint tot un seguit de possibilitats i suggeriments per treballar a l'aula.

El món dels ibers a Catalunya

Maleta didàctica

La seu d'Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya posa a disposició dels docents la maleta didàctica El món dels ibers a Catalunya, un recurs per treballar a l’escola amb l’objectiu de conèixer qui eren els ibers i quins trets els caracteritzaven.

Concertació i préstec

La maleta és un servei de préstec gratuït per a un període de dues setmanes. Queda a càrrec dels/les sol·licitants les despeses del ports.
Per a fer la reserva cal posar-se en contacte al tel. 972 20 46 37 o enviar un correu electrònic a macullastret.cultura@gencat.cat.

El sol·licitant vetllarà per la seguretat de la maleta, comprometent-se a tornar-la en el mateix estat en què se li va cedir.

 

Crèdit variable d’ampliació La Ruta dels Ibers

Nivell: Secundària. Àrea de Ciències Socials

Un crèdit per treballar la cultura ibèrica a Catalunya, a partir dels principals jaciments arqueològics del nostre país.


Patrimoni cultural - Educació
Veure en el mapa

ADREÇA

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret

HORARIS

1 d'octubre al 31 de maig:

dt. - dg.:de 10 a 18h

Dilluns tancat

1 de juny al 30 de setembre:

dt. - dg.:de 10 a 20h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 972 17 90 58 / 664 165 399
E-MAIL: macullastret.cultura@gencat.cat
GUIÓ DE LA MALETA DIDÀCTICA
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Guió de la maleta didàctica 102 kB
Twitter
Facebook