VISITA GUIADA

CANCEL·LADA!!! Coneix la ciutat ibèrica d'Ullastret

22 de març de 2020

 

ATENCIÓ: La visita guiada a la ciutat ibèrica d'Ullastret programada pel proper diumenge 22 de març a les 12h queda cancel·lada en compliment de les mesures de contenció del COVID-19, d’acord amb l'alerta sanitària decretada per la Generalitat de Catalunya.

Us mantindrem informats/des de les possibles novetats que pugui haver-hi pel què fa als protocols d’actuació del nostre museu, seguint les indicacions que decretin les autoritats sanitàries.

Disculpeu les molèsties.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Us convidem a conèixer Ullastret, la ciutat ibèrica més gran de Catalunya. Passejant pel jaciment ens endinsarem en la vida quotidiana de la capital de la tribu ibèrica dels indigets que dominaven un ampli territori del qual n’explotaven els recursos i en gestionaven el comerç. Descobrirem com vivien, es vestien, s'alimentaven o en què creien, mentre passegem i gaudim d'un lloc únic i d’un entorn espectacular.

Informació i reserves

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Ullastret. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 17 90 58 o bé al correu macullastret.cultura@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Ciutat ibèrica d'Ullastret
Hora 12:00:00
Durada 90 minuts
Preu 4 € (menors de 8 anys gratuït)

Reserva ara aquesta activitat