Activitats didàctiques

La ciutat ibèrica de Puig de Sant Andreu d’Ullastret és un dels més grans de Catalunya i el major dins l’àrea indigeta. Té els seus orígens en un nucli preibèric de finals del segle VII aC.

La primera fase de la cultura ibèrica s’hi documenta des de mitjans segle VI aC i va perdurar fins a principis del segle II aC. Al Museu s’explica la cultura ibèrica del nord-est de Catalunya a través de les excavacions arqueològiques fetes al conjunt de jaciments ibèrics que conformen Ullastret: Puig de Sant Andreu, Illa d’en Reixac i la necròpolis de Puig de Serra.

El programa d’activitats que ofereix el MAC Ullastret està format per dos modalitats: visites didàctiques al jaciment i al Museu i tallers didàctics on els alumnes aprenen de forma pràctica diferents aspectes de la vida dels seus avantpassats.

Concertació d'activitats educatives

L'entrada al jaciment és gratuïta per als grups escolars. Per dur a terme aquestes activitats cal fer-ne prèviament la reserva. Amb vista a una millor organització, s'agrairà a tots els grups que hagin contractat activitats que siguin puntuals. El pagament de les activitats es farà en efectiu a la recepció del Museu.

Amb el suport de:

Informació i reserves

Reseves del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Ullastret


Visites didàctiques

Les visites didàctiques pretenen apropar el discurs arqueològic a l'alumnat, treballant temàtiques concretes i estimulant-los envers el coneixement de la nostra història.

Entra

Tallers didàctics

Els tallers didàctics Quan érem ibers, permeten apropar els alumnes a la cultura ibèrica mitjançant la participació en activitats pràctiques que els pobladors d’Ullastret devien fer habitualment.

Entra