Visites en grup

GRUPS FAMILIARS O D'ADULTS
Si sou un grup de 10 persones o més, cal que feu sempre una reserva per a la vostra entrada al jaciment, així com també per a realitzar qualsevol de les visites comentades. Els grups no escolars tenen el tiquet d’entrada reduïda (3 €/persona).

La seu d'Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya no ofereix la opció de l’audioguia als grups, per tant el més recomanable per visitar el recinte arqueològic és concertar una visita comentada amb el servei de guiatge del jaciment. Igualment, també podeu realitzar la visita pel vostre compte o acompanyats d'un servei de guies turístics oficials. 
Us proposem diferents opcions de visites comentades perquè escolliu la que més s’adapti a les característiques del vostre grup. A l’apartat de visites per a grups d’adults podeu consultar les opcions, les característiques i els preus d’aquestes visites.

GRUPS ESCOLARS
En el cas dels grups escolars, heu de fer sempre una reserva amb antelació per l'entrada al jaciment, teniu l'entrada gratuïta entre els mesos de setembre i juny.

Podeu fer la visita pel vostre compte, amb guies externs al jaciment o bé amb els educadors del museu. La nostra oferta educativa ofereix un ampli ventall d’activitats per a descobrir el jaciment tot aprenent i gaudint d’aquest entorn únic. Si cliqueu sobre l’apartat de visites per a grups escolars,  trobareu informació detallada sobre el programa educatiu del museu.


Grups adults

Entra

Activitats en família

Entra

Grups escolars

Entra