Visites didàctiques

Les visites didàctiques pretenen apropar el discurs arqueològic a l'alumnat, treballant temàtiques concretes i estimulant-los envers el coneixement de la nostra història.

La visita segueix una metodologia diferent segons els interessos, les característiques i el nivell educatiu del grup.

La visita al conjunt d’Ullastret permet descobrir com era la vida en un poblat neolític i quins són els trets fonamentals d’aquesta cultura al nord-est de Catalunya, mitjançant un itinerari senyalitzat amb restitucions i la visita a l’exposició permanent del Museu.

El MAC Ullastret posa a disposició del professor la Guia Didàctica per preparar la visita al jaciment.

Concertació d'activitats educatives

L'entrada al jaciment és gratuïta per als grups escolars. Per dur a terme aquestes activitats cal fer-ne prèviament la reserva. Amb vista a una millor organització, s'agrairà a tots els grups que hagin contractat activitats que siguin puntuals. El pagament de les activitats es farà en efectiu a la recepció del Museu.

Informació i reserves

Reseves del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Ullastret


Coneix els teus avantpassats: els ibers

Aprofundeix en el coneixement de la cultura ibèrica mitjançant l’observació i l’anàlisi de les restes visibles en el jaciment.

Entra

En què creien els ibers?

Visita dinamitzada durant la qual els alumnes descobreixen les diferents creences i rituals del món iber.

Entra

Coneix Ullastret amb Nissunin

Nissunin és una antiga habitant de la ciutat ibèrica d’Ullastret i ens explica com va ser la seva vida a la ciutat ara fa uns 2.300 anys.

Entra

Itinerari de natura per Ullastret

L'itinerari de natura ens mostra el vessant est del Puig de Sant Andreu des d’una perspectiva naturalista. Un complement a l’itinerari arqueològic.

Entra

Descobreix el poblat iber de Castell (Palamós)

Aprofundeix en el coneixement de la cultura ibèrica mitjançant la visita a aquest emblemàtic poblat iber emplaçat a la costa gironina.

Entra