Visites didàctiques

Les visites didàctiques pretenen apropar el discurs arqueològic a l'alumnat, treballant temàtiques concretes i estimulant-los envers el coneixement de la nostra història.

La visita segueix una metodologia diferent segons els interessos, les característiques i el nivell educatiu del grup.

La visita al conjunt d’Ullastret permet descobrir com era la vida en un poblat neolític i quins són els trets fonamentals d’aquesta cultura al nord-est de Catalunya, mitjançant un itinerari senyalitzat amb restitucions i la visita a l’exposició permanent del Museu.

El MAC Ullastret posa a disposició del professor la Guia Didàctica per preparar la visita al jaciment.

Concertació d'activitats educatives

L'entrada al jaciment és gratuïta per als grups escolars. Per dur a terme aquestes activitats cal fer-ne prèviament la reserva. Amb vista a una millor organització, s'agrairà a tots els grups que hagin contractat activitats que siguin puntuals. El pagament de les activitats es farà en efectiu a la recepció del Museu.

Informació i reserves

Reseves del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Ullastret


Coneix els teus avantpassats: els ibers

Aprofundeix en el coneixement de la cultura ibèrica mitjançant l’observació i l’anàlisi de les restes visibles en el jaciment.

Entra

En què creien els ibers?

Visita dinamitzada durant la qual els alumnes descobreixen les diferents creences i rituals del món iber.

Entra

Coneix Ullastret amb Nissunin

Nissunin és una antiga habitant de la ciutat ibèrica d’Ullastret i ens explica com va ser la seva vida a la ciutat ara fa uns 2.300 anys.

Entra

Descobreix el poblat iber de Castell (Palamós)

Aprofundeix en el coneixement de la cultura ibèrica mitjançant la visita a aquest emblemàtic poblat iber emplaçat a la costa gironina.

Entra