ACTIVITAT FAMILIAR

Nadal al museu!

Nadal 2019

Un any més els 26 museus de les Comarques de Girona ens unim  per impulsar la 5a edició de Nadal al Museu, que tindrà lloc del 6 de desembre al 7 de gener.

Com sempre us proposem un joc per fer en família, aquest any els nens i nenes tindreu el repte de descobrir quin és l'objecte misteriós d'Ullastret, i per fer-ho haureu de seguir les pistes que un visitant molt especial us ha deixat preparades i repartides pel jaciment i el museu... Accepteu el repte?

Enguany, trobareu dues novetats  importants: la primera, és la presentació d’un nou personatge, un extraterrestre que aterra a terres gironines i no sap on és, ni com és la gent que hi viu. Així que decideix visitar els museus per descobrir les costums, les tradicions, i el passat dels que habiten el territori. I la segona novetat és un regal sorpresa que us trobareu quan hagueu descobert quin és l'objecte misteriós. 

A més  del joc de pistes encadenades, cada museu ha preparat activitats especials per fer durant aquest període de vacances. Els nens i nenes podran participar en tallers i activitats com preparar la decoració nadalenca de casa, cuinar plats típics d’aquestes festes, fabricar les seves pròpies joguines, fer els fanalets de Reis o gaudir de recitals de contes de Nadal, entre moltes altres activitats. Podeu consultar la programació  del MAC-Ullastret aqui

Més informació al correu macullastret.cultura@gencat.cat i al web  www.nadalalmuseu.com

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Ullastret
Hora 00:00:00
Durada
Preu