Videojoc Balkeuni, Amusic i la Pàtera del Llop

Un videojoc per viure una aventura trepidant al món desaparegut dels ibers! S'ha descobert un objecte misteriós i uns germans ibers ens han demanat ajuda! Us animem a jugar amb la Balkeuni i l'Amusic amb qui descobrireu com era la cultura ibera. Hi trobareu una sèrie de reptes relacionats amb els ibers: història, costums, la tecnologia que utilitzaven, el territori que ocupaven les diferents tribus,  descobrirem la seva enigmàtica escriptura… Amb l’objectiu de passar una bona estona i despertar l’interès per la cultura de les persones que van viure a casa nostra fa més de 2.000 anys!

Una experiència lúdica cooperativa per fer en família o a classe. Aquest joc vol potenciar les capacitats del treball en equip i és per aquesta raó que us animem a connectar-vos amb altres famílies, o grups, per anar completant els reptes que ens proposaran els dos bessons ibers. Podeu posar-vos en contacte per videotrucada, o amb qualsevol element de comunicació entre vosaltres, per compartir les informacions claus que cada equip descobrirà.

  • Modalitat familiar! Cada família juga a casa seva, a través d’un ordinador o tablet, i es connecta amb l’altra per superar els reptes de forma cooperativa. Recordeu que necessitareu comunicar-vos per resoldre les proves.
  • Modalitat escolar!  Jugareu des de casa o a l’aula de forma cooperativa per equips. Si és des de casa, el/la docent crearà una sessió amb una plataforma de videotrucada que permeti fer grups (Jitsi, Zoom, per exemple). D'aquesta manera, la persona docent podrà comprovar com van jugant i donar suport si s'escau. Si és des de l’aula, cada equip haurà de tenir un ordinador o tablet.

 

Edats recomanades:

  • Cicle mitjà: 7-9 anys. Es recomana que l'activitat sigui guiada.
  • Cicle superior: 10-12 anys. Poden fer l'activitat de forma autònoma.

Inicia la teva aventura!


Veure en el mapa

ADREÇA

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret

HORARIS

1 d'octubre al 31 de maig:

dt. - dg.:de 10 a 18h

Dilluns tancat

1 de juny al 30 de setembre:

dt. - dg.:de 10 a 20h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 972 17 90 58 / 664 165 399
E-MAIL: macullastret.cultura@gencat.cat
Twitter
Facebook