A la recerca dels tresors perduts

Es tracta d'un homenatge a Indiana Jones, impulsat en el marc del 35 aniversari de l'estrena de la pel·lícula 'A la recerca de l'arca perduda', realitzada durant 2016. A la recerca de l'Arca Perduda, considerada per la crítica internacional com el millor film d’aventures i acció de tota la història. Indiana Jones ha estat també un referent per a que molts joves encaminessin la seva trajectòria professional a l’arqueologia, tot veient les aventures de l’heroi. 

El Museu d’Arqueologia de Catalunya, Arqueoxarxa i Rubens Produccions us conviden a descobrir els tresors que amaga el misteriós hangar nord-americà, l’Àrea 51, que com diu Indy: “Haurien d’estar en un museu”. El Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

ACTIVITATS

Diumenge 25 de març a les 12h: Inauguració i visita guiada a càrrec del comissari de l'exposició, Rubén Molins.

Diumenge 8 d'abril a les 12h: Conferència 'Història d'una saga, realitat i ficció' a càrrec de Rubén Molins.

Diumenge 15 d'abril, 13 de maig i 10 de juny a les 12h: visita comentada al museu i a l'exposició temporal.

Diumenge 29 d'abril a les 12h: Gimcana familiar. A la recerca del tresor perdut.

Diumenge 27 de maig a les 11h: Taller familiar. Fes d'arqueòleg. Us convidem a fer d'arqueòleg per un dia.

Diumenge 3 de juny a les 12h: Conferència 'De la recerca del tresor a l'arqueologia del segle XXI' a càrrec de Gabriel de Prado, director del MAC Ullastret.

Dissabte 16 de juny a les 22h: Cinema a la fresca, 'A la recerca de l'arca perduda' (aquesta activitat es troba subjecta a la climatologia).


Twitter
Facebook