Motxilla ibèrica autoguiada

Famílies! Us proposem una manera diferent de visitar la ciutat ibèrica d’Ullastret. Posem al vostre abast una motxilla autoguiada que us permetrà endinsar-vos en la cultura ibèrica i conèixer de forma vivencial com eren els habitants de la capital de la tribu dels indigets.

La proposta té un ventall molt ampli de possibilitats, de manera que totes les famílies puguin adaptar el contingut a les seves necessitats i a l’edat dels infants que els acompanyen. Els més petits podran participar de totes les activitats amb l’ajuda dels adults, mentre que els més grans poden desenvolupar les activitats tots sols.

Es tracta d’un recorregut de vuit punts al llarg de l'itinerari arqueològic amb materials teòrics que ens ajuden a contextualitzar el moment i tot un seguit de proves i activitats lúdiques que fan que els infants experimentin i es diverteixin mentre aprenen.

Com funciona?

Si esteu interessats en fer aquesta visita amb la motxilla autoguiada us aconsellem que us poseu en contacte amb nosaltres a través del telèfon del museu 972 17 90 58 o per correu electrònic a macullastret.cultura@gencat.cat i verifiqueu que hi ha disponibilitat per fer servir la motxilla autoguiada el dia i l’hora que us interessa.

Un cop sigueu al museu podeu recollir la motxilla autoguiada i les indicacions d’ús a la recepció del museu.

El cost per fer servir aquesta motxilla està inclòs en el preu de l'entrada. 


Twitter
Facebook