Nova web de la xarxa Iron Age Europe

Constituïda el 2011, la xarxa Iron Age Europe engloba centres que tenen un sòlid vincle com a mínim amb un jaciment arqueològic emblemàtic d’aquest període, ja sigui perquè el gestionen i el tenen obert al públic, o bé perquè en conserven una gran part de les col·leccions i dels arxius científics, i el posen en valor en espais museogràfics específics.

La xarxa té com a objectiu reforçar les aliances entre els seus membres i promoure l’arqueologia protohistòrica europea. Es va constituir el 2011 a través d’un conveni tripartit entre Laténium (CH), el  parc i museu d’arqueologia de Neuchâtel; el Kelten Römer Museum Manching (DE), adjunt a l’Archäologische Staatssammlung de Munich, i Bibracte (FR). L’any 2014 es va afegir el Museu d’Arqueologia de Catalunya a través de la seu d’Ullastret.

La xarxa també té com a objectiu posar en comú els recursos logístics i les competències científiques dels seus membres, amb la finalitat de reforçar tot tipus de relacions (exposicions, publicacions, conservació i mediació cultural).

Aquest estiu 2021 la xarxa Iron Age Europe presenta una pàgina web per donar a conèixer la totalitat dels seus membres i difondre les principals accions conjuntes i actualitats de cada institució: https://www.iron-age-europe.eu/


Veure en el mapa

ADREÇA

MAC Ullastret
Afores s/n
Puig de Sant Andreu
17114 Ullastret

HORARIS

1 d'octubre al 31 de maig:

dt. - dg.:de 10 a 18h

Dilluns tancat

1 de juny al 30 de setembre:

dt. - dg.:de 10 a 20h

Dilluns tancat

CONTACTA AMB EL MUSEU

TELÈFON: 972 17 90 58 / 664 165 399
E-MAIL: macullastret.cultura@gencat.cat
Twitter
Facebook