ACTIVITAT DE LLEURE

ArqueoNadal

27 de desembre i 3 de gener

Famílies, teniu plans per aquestes vacances de Nadal?

Us proposem dues jornades d'activitats arqueològiques en un entorn privilegiat, la ciutat ibèrica d'Ullastret. Us oferim descobrir l'arqueologia i el món iber a través de dinàmiques, jocs i experimentació. Dos jornades amb un univers particular, carregades de curiositats, que us faran gaudir d'allò més!  A punt per al viatge? 

Investiguem! Què hi ha a la sitja?

Ens convertirem en arqueòlegs durant un matí: Reproduirem tots els pasos i tasques d’estudi de les restes arqueològiques un cop han estat desenterrades i ho farem a través de les restes arqueològiques localitzades en una sitja ibèrica.

Data: Dimarts 27 de desembre 

Hora: 11 h

Apropa’t a la vida iber!

Us proposem descobrir a través de peces arqueològiques o de reproduccions el dia a dia de la tribu ibera dels indiketes: com eren, en què creien, què parlaven, què menjaven i on vivien. Una expedició al passat de la mà d'un equip d'arqueòlogues que no us deixarà indiferent. Acabarem el matí decorant un objecte indiketa que us endureu de record.

Data: Dimarts 3 de gener. 

Hora: 11 h

Informació i reserves

Edats recomanades: de 6 a 12 anys.

Cal reserva prèvia. Places limitades.

En el moment de fer la reserva, si us plau, indiqueu el nombre de places que voleu reservar i la data de l'activitat a la què voleu fer la reserva. La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Ullastret. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 17 90 58 o bé al correu macullastret.cultura@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Ciutat ibèrica d'Ullastret
Hora 11:00:00
Durada 90 minuts (aprox)
Preu 4€ (menors de 6 anys gratuït)

Reserva ara aquesta activitat