JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA

Jornades Europees d'Arqueologia 2020

19, 20 i 21 de juny de 2020

Ja fa uns quants anys que França celebra amb gran èxit les Jornades Nacionals d'Arqueologia liderades per l’INRAP (l’Institut Nacional de Recerca Arqueològica Preventiva) amb el suport del Ministeri de Cultura.

Enguany malgrat la situació de crisi sanitària que estem vivint, el MAC Ullastret s’hi afegeix amb diverses activitats de tipus presencial i virtal així com una jornada de portes obertes.

ACTIVITATS PROGRAMADES DINS LES JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA 2020

Audiotours

Amb motiu de les Jornades Europees d’Arqueologia el Museu d’Arqueologia de Catalunya apropa als visitants el seu patrimoni arqueològic. Davant l'excepcionalitat provocada per la crisi sanitària de la covid'19, enguany el MAC programarà activitats de forma virtual per tal que tothom pugui gaudir d'aquestes jornades tan especials per nosaltres. És per això que posem al vostre abast uns nous recursos en línia per poder gaudir dels nostres jaciments i museus des de casa. Podeu veure'ls aquí.

Esperem que els gaudiu!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jornada de portes obertes

Dia: Durant tot el cap de setmana i fins al 28 de juny

Horari: de 10 a 18 h

Informació al telèfon 972 17 90 58 i al correu macullastret.cultura@gencat.cat

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Visita al conjunt arqueològic d'Ullastret - PLACES EXHAURIDES!

Amb motiu de les Jornades Europees d’Arqueologia, la seu d’Ullastret del Museu d’Arqueologia de Catalunya organitza una visita per conèixer, de la mà de l’arqueòleg Ferran Codina, la recerca que s’està desenvolupant als tres jaciments més importants que conformen el conjunt arqueològic d'Ullastret: els assentaments del Puig de Sant Andreu i l’Illa d'en Reixac (Ullastret) i la necròpolis del Puig de Serra (Serra de Daró). En aquesta visita també coneixerem l’abast de l’antic estany d’Ullastret i de quina manera va condicionar i afavorir el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat ibèrica d’Ullastret.

Es recomana que els participants vinguin ben calçats, portin aigua i disposin de mascaretes per aquells casos en què no es pugui mantenir la distància de seguretat.

Data: Diumenge 21 de juny

Hora: 11:00h 

Durada: Dues hores aproximadament

Preu: gratuïta

Punt de trobada: Pàrquing exterior a la ciutat ibèrica d’Ullastret

Es recomana reserva prèvia. Places limitades

Més informació i reserves al telèfon 972 17 90 58 i al correu macullastret.cultura@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Ciutat ibèrica d'Ullastret
Hora 00:00:00
Durada
Preu Gratuït